Vis maat van Marcel Krete

Met MijnVISmaat is het mogelijk om eenvoudig de vangsten te registreren, delen en analyseren aan de hand van een app via je smartphone. Een handige tool.

Met het gebruik van deze app kan je makkelijk je visvangsten aan de waterkant registreren. De registraties worden opgeslagen waardoor je een soort logboek bijhoudt en er dus een mooi overzicht is van al je vangsten. De vangstinformatie zoals locatie, vissoort, lengte, gewicht, aas en diepte kunnen worden toegevoegd. Daarnaast ook foto’s en video’s van de vis. Een aantal voordelen van het gebruik van deze app zijn: duidelijk overzicht van de gegevens, delen via social media, gegevens van andere bekijken en persoonlijke statistieken.

De visvangsten kun je eenvoudig delen via Twitter en Facebook. Je moet het zien als een sportviscommunity waarmee alle visliefhebbers vangsten kunnen delen. Je kunt zelf bepalen welke instellingen privé blijven en welke je deelt. In je opgeslagen gegevens kun je snel filteren tussen vissoorten, type sessies of locaties. Bij statistieken kun je de gegevens in een grafiekvorm opvragen en daar een analyse op los laten. Bekijk je technieken, tijden en plekken met de meeste vangst om jezelf te verbeteren. Je kunt de app eenvoudig downloaden. En is geschikt voor alle sportvissers.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *