Hi! Leuk dat je op mijn website bent. Mijn naam is Marcel Krete. Ik ben zelfstandig ondernemer in Veghel en kom zelf oorspronkelijk uit Den Bosch. Van jongs af aan heb ik altijd de ambitie gehad om voor mezelf te beginnen. Inmiddels ben ik de trotse eigenaar van een eigen bedrijf in de Human Resource sector.

Naast mijn werk heb ik een actief sociaal leven met vele hobby’s en passies. Ik ben getrouwd met mijn vrouw Bianca, met wie ik ook drie kinderen heb. Ik ben erg trots op mijn gezin en breng graag tijd met hen door. Mijn gezin geeft mij de kracht die ik nodig heb om alles uit mezelf en mijn bedrijf te halen.

Wanneer ik niet op mijn werk of bij mijn gezin ben vind ik leuk om te vissen en om met auto’s en motoren bezig te zijn. Ik ben dan ook lid van een visvereniging en ik doe aan offroad motorrijden. Het heerlijke aan vissen vind ik de rust die je ervaart wanneer je in de natuur op het water aan het dobberen bent. Maar ook de kick die het geeft wanneer je eens een flinke jongen aan de haak slaat is verslavend.

Marcel Krete Hobby’s

Wanneer je aan mijn vrienden en familie zou vragen wie ik ben zullen ze het waarschijnlijk allemaal over één ding eens zijn: een enorme liefhebber van alles wat met auto’s en motoren te maken heeft. Uit offroad motorrijden haal ik enorm veel plezier en het geeft mij een flinke adrenaline boost. Verder ben ik graag aan auto’s aan het sleutelen, heb ik voorliefde voor oldtimers en klassieke auto’s en volg ik de Formule 1 op de voet. Wil je meer weten over mijn hobby’s? Lees dan mijn berichten of bekijk de pagina ‘Marcel Krete Hobby’s‘.

Mensen omschrijven mij vaak als een hardwerkende levensgenieter. Op de momenten dat ik niet met mijn bedrijf bezig ben kan ik er dan ook enorm van genieten om lekker uit eten te gaan of om er even tussenuit te gaan. Ik hou van reizen dus eens in de zoveel tijd ben ik terug te vinden in een goed restaurant aan de andere kant van de wereld.