Marcel Krete naar Italia a Zandvoort

Marcel Krete naar de Italië dag in Zandvoort

Nu alweer een aantal maanden geleden heeft de jaarlijkse editie van Italia a Zandvoort plaatsgevonden. Marcel als auto liefhebber kon deze spectaculaire dag natuurlijk niet aan zich voorbij laten gaan.
Na weken aftellen was het dan eindelijk zover, duizenden bezitters en liefhebbers van Italiaanse auto’s kwamen op de zondag samen. Alle bezoekers, waaronder Marcel Krete genoten van de gezellige sfeer, Italiaanse lifestyle en delicatessen.

Italië dag Zandvoort

Het evenement, wat nu al meer dan 25 jaar bestaat, had dit jaar weer enorm veel te bieden op het gebied van Italiaanse auto- en autosportgeschiedenis. In totaal waren er meer dan 250 auto’s die werden tentoongesteld op de dag.
Het hoogtepunt van het evenement is zoals elk jaar opnieuw de Ferrari Club Nederland. Zij pakten traditie getrouw groots uit met een fraai overzicht van alle modellen van het sportwagenmerk. Zo waren echte klassiekers zoals de Ferrari 308 GTB uit 1975 of Ferrari F50 uit 1995 in topconditie te vinden in de showroom. Hier hield het niet op, ook de allernieuwste Ferrari’s waren te vinden op deze glorieuze dag.
Lamborghini, favoriete auto Marcel KreteNa het bezoeken van de Ferrari Club vervolgde Marcel Krete zijn weg naar de Lamborghini Club Nederland, direct naast de Ferrari club. Hier was niemand minder dan Valentino Balboni, een gehonoreerde testrijder van Lamborghini die door de jaren heen is uitgegroeid tot een echte bekendheid in de scene.

Vrij rijden op het circuit

Naast de mogelijkheid om al deze prachtige auto’s te bekijken bestaat ook de mogelijkheid om zelf het circuit op te gaan. Marcel als fanatiek auto enthousiast zou zijn naam geen eer aan doen als hij niet zelf het circuit op zou gaan. Zodoende heeft hij zich aangemeld voor het vrij rijden met zijn klassieke oldtimer. Voor mensen die houden van een adrenaline kick en gecharmeerd zijn door al deze prachtige auto’s is dit zeker een aanrader.

Marcel Krete

Alles bij elkaar was dit voor Marcel Krete een legendarische dag waar hij een kijkje heeft mogen nemen in al het moois wat Italië heeft te bieden. Voor liefhebbers van auto’s is deze dag zeker iets wat ze minimaal één keer in hun leven geprobeerd moeten hebben.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *