Internationale Oldtimers beurs

Oldtimers beurs auto

Aanstaand weekend is er weer een tof evenement waar ik naar toe ga. Dit keer is het de Internationale Oldtimers beurs in Eelde. Het wordt wel een stukje rijden want het is helemaal in Drenthe, maar als echte liefhebber heb ik het er voor over.

Tijdens deze beurs worden er uiteraard Oldtime auto’s tentoongesteld. Maar waar ik echt helemaal van warm liep is dat zij ook Oldtime motoren gaan tentoonstellen. Zoals jullie wellicht al weten ben ik een echte motorfanaat, maar ook een liefhebber van Oldtimers. Twee van mijn passies komen dus samen.

De beurs wordt mede mogelijk gemaakt door de organisatoren van de Autotron beurzen. Het evenement gaat plaats vinden in de Flowerdome en vindt plaats op zaterdag 26 en zondag 27 november. Ik ga aanstaande zondag met mijn zoons, waarvan er een gratis mee mag. Een kaartje kost maar 12,50 maar het is toch altijd mooi meegenomen.

Tijdens dit evenement zijn er ook oldtimerclubs aanwezig en zij laten hun meest prestigieuze modellen zien maar vertellen ook over hun passie, hier kan ik dus wel lekker een babbeltje mee maken, haha. Ik ben heel benieuwd naar dit evenement, voornamelijk omdat het een wat kleiner evenement is. Maar toch hoop ik nog een paar mooie oldtimers tegen te komen. Wellicht kan ik nog een paar mooie oldtimers scoren voor mijn zoons, wel de miniatuur versies natuurlijk!

Als je een oldtime lover bent dan zou ik toch even een kijkje komen nemen.

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *