De formule 1

Formule 1

Al van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in de racesport, zowel binnen Nederland als Internationaal. De Formule 1 is voor mij een van mijn grote favorieten om te volgen. Ik vind het geweldig om een dag op stap te gaan en een race te bezichtigen met vrienden of familie. Als bezoeker sta ik er keer op keer weer versteld van wat een geweldige races er kunnen worden neergezet door de zowel de nationale als internationale racehelden. Als Nederlander moet ik zeggen dat ik erg blij ben met de topprestaties van mijn landgenoten zoals recent die van Max Verstappen. Ik heb er veel vertrouwen in dat hij het ver gaat schoppen en Nederland op de kaart mag zetten in de racewereld. Ik volg vrijwel iedere race van Max!

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *