Auto Evenementen

evenement auto's

Vandaag de dag vinden er zowel in Nederland als de rest van Europa steeds meer evenementen plaats waarbij mooie of snelle auto’s in de belangstelling komen staan. Omdat het soms lastig is om een overzicht te vinden van evenementen die in Nederland plaatsvinden heb ik er een samengesteld. De auto evenementen in de lijst staan op chronologische volgorde.

Cars4Charity

Datum: 17 juli 2016 – Locatie: Autogril De Meern – Entree: Gratis

Cars4Charity is een leuke dag voor zowel jou als bezoeker als voor het goede doel. De organisatie van Cars4Charity zamelt geld in voor de Voedselbank terwijl de bezoekers van een leuke dag genieten.

Het evenement is een samenkomst voor eigenaren en liefhebbers van verschillende soorten auto’s. Van oldtimers tot getunede wagens. De organisatie zelf verzorgt een hele show. Alle opbrengsten van dit evenement gaan naar het goede doel. Doneren voor het goede doel mag natuurlijk ook!

The 1st Euregion Midsummer Night Tour

Datum:   Tijden: 19:30 – 09:00

Locatie: Café-restaurant Bergrust

Dit is de ultieme tocht voor autoliefhebbers die houden van lange en bijzondere toertochten. Op verzoek van velen is er dit jaar de eerste editie in het leven geroepen. Er wordt gereden door de Benelux. De startplaats is Maastricht. Daarna zal er via België naar Luxemburg gereden worden en dan terug naar de finish locatie Van der Val Motel in Urmond (Nederland).

Uiteraard zorgt de organisatie compleet voor een uitgebreide catering van begin tot eind.

Scrapmetalrally

Datum:  – Tijden: Hele dag

Locatie: Zurich

Dit is een goedkopere rally voor mensen met een was voor tourrally’s. Het doel is om deze rally niet te laten beperken door een klein budget. De organisatie richt zich dan ook op deelnemers met zowel minder als meer geld. Er wordt dan ook geprobeerd om de snelwegen zoveel mogelijk te vermijden.

De rally in 2016 start in Zurich (Nederland) en eindigt in Zurich (Zwitserland). De route van deze tour loopt door onder andere Duitsland, Oostenrijk, Tsjechië en Zwitserland.

Wilt u op de hoogte blijven van meer toekomstige auto evenementen? Bezoek mijn website Marcel Krete.nl!

Groetjes,

Marcel Krete

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *